Hurá do školy! Ktorý šikovný pomocník nesmie chýbať vo výbave moderného školáka?

Školský rok je už za rohom a povinná výbava sa postupne napĺňa. Na čo by ste ale určite nemali zabudnúť, sú detské smart hodinky.

Smart svet čoraz bližšie k nám

V uplynulom období sa so smart hodinkami a fitness náramkami roztrhlo vrece. Nie sú žiadnou novinkou. No nájsť vhodné smart hodinky pre deti je už ťažší oriešok.

Carneo ponúka detské smart hodinky za dostupné ceny v rôznych štýlových prevedeniach.

Vaše deti určite ocenia funkciu hier. Vy sa však nemusíte obávať, že by pri nich bezducho strávili deň aj noc. Hry, pomocou ktorých sa tiež vzdelávajú, sú dokonalým riešením.

Vďaka jednoduchej manipulácii obsluhu zvládnu aj predškoláci.

Rýchle nabíjanie, výdrž batérie až do 96 hodín a odolnosť voči striekajúcej vode, potešia aj rodičov, ktorí si potrpia na kvalitnú elektroniku, ktorá sa nezničí pri občasnom sprchovaní vodou. Malé nehody sa teda zaobídu bez výčitiek, plaču či kriku.

Pustite deti do sveta v bezpečí a majte prehľad o dianí

Máte doma malého Sagana alebo Petru Vlhovú?? Sledujte ich športové výkony,kondíciu a progres na diaľku a doprajte im priestor. Ide váš školák prvýkrát sám autobusom do školy či na krúžky? Skontrolujte, kde sa nachádza prostredníctvom smart hodiniek pre deti s GPS, ktorá sleduje jeho polohu.

Vďaka zabudovanému mikrofónu a integrovanej kamere sa o svoje dieťa viac nemusíte báť a navyše, ak opustí vami nastavenú bezpečnú vzdialenosť, dostanete okamžite notifikáciu na vlastný mobilný telefón…

Možnosť kedykoľvek spustiť obojstrannú komunikáciu a zabudované SOS tlačidlo na detských smart hodinkách sú neoceniteľní pomocníci, ktorí dodajú pocit bezpečia rodičom aj deťom.

Time manažment je kľúčom k úspechu

Ako trénovať deti na zodpovednosťou za svoje úlohy a zároveň ich nenechať bezradných v nových situáciách? Aj to sa dá dosiahnuť! Z pohodlia domova či kancelárie dokážte jedným kliknutím zistiť, či je vaše dieťa na krúžku, čo robí a s kým sa stretáva.

Nástup do školy s detskými smart hodinkami ušetrí Váš drahocenný čas a nervy a zároveň umožňuje ostať s dieťaťom v neustálom spojení.

Po kúpe detských smart hodiniek vám v povinnej výbave nebude už naozaj nič chýbať.

ZDIEĽAJ NA:

Zapojte sa do diskusie. Vaše názory sú vítane!

komentárov