Ako si zariadiť domácnosť a získať peniaze späť

Plánujete si zariadiť domov snov? Pri nákupe nábytku do domácnosti alebo spotrebičov občas minieme viac, ako sme predpokladali. Nie všetko, čo sa nám na prvý pohľad páči, je vždy v tej najvýhodnejšej cene. Ak chcete pri svojich nákupoch vždy ušetriť, máme pre vás skvelý tip. Začnite nakupovať s cashbackom.

Cashback z každého nákupu

Vďaka portálu Tipli môžete získať výhodný cashback z každého vášho nákupu online. Ako na to? Stačí sa zaregistrovať na Tipli.sk. Registrácia je veľmi jednoduchá a navyše úplne zadarmo. Na webovej stránke Tipli nájdete viac ako 600 obchodov, ktoré ponúkajú cashback, teda peniaze späť z vašich nákupov. Ak si otvoríte portál Tipli, stačí sa len prekliknúť do vami vybraného obchodu a cashback sa vám po nákupe automaticky pripíše na váš účet.

Výška cashbacku, ktorý môžete získať, je uvedená v indexe pod názvom obchodu. V niektorých obchodoch je to až 10 % zo sumy, ktorú v obchode miniete. Počas roka si tak môžete ušetriť desiatky až stovky eur.

Nábytok a doplnky za skvelé ceny

Či už máte minimalistický štýl alebo si bývanie radšej zútulnite množstvom obrazov či sviečok, cez Tipli nakúpite všetko. Napríklad z nákupu kvalitných vankúšov alebo matracov v obľúbenom online obchode Dormeo môžete peniaze získať vždy. Čím viac v obchode miniete, tým väčší cashback sa vám po nákupe vráti.

Kvalitné spotrebiče do domácnosti môžete nakúpiť s Tipli cashbackom v obchode Klarstein a svietidlá napríklad v obchode Svet svietidiel.

Zľavy navyše v každom obchode

Cieľom portálu Tipli je to, aby pomohol ľuďom nakupovať vždy najvýhodnejšie. Práve z toho dôvodu nájdete na internetovej stránke Tipli.sk okrem možnosti získania peňazí späť aj možnosť využiť zľavové kupóny k nákupom. V kategórií Zľavy na Tipli nájdete veľké množstvo zľavových kódov a informácií o aktuálnych akciách.

Ak budete najbližšie nakupovať na internete, nezabudnite pri tom využiť Tipli. Vďaka tejto jednoduchej službe získate z každého nákupu ešte niečo navyše.

ZDIEĽAJ NA:

Zapojte sa do diskusie. Vaše názory sú vítane!

komentárov