Luxusné plienkové torty, ktoré sa nerozpustia | Petra Dedičová

A je to tu. Po rokoch opäť. Veľký baby boom. Deti sa začali rodiť ako na bežiacom páse. Sú tu viacpočetné tehotenstva a rodiny sa rozrastajú. No a čim obdarovať mamičku a jej bábätko ak už všetko má. Vlastne ak nevieme čo ma rada? Čo jej chyba? K čomu inklinuje? Čím neuraziť a čím potešiť?

No či na to máme či nie, plienky treba non stop a sú dosť veľkou položkou z rodinného rozpočtu. Plienky treba nepretržite. No dať len tak balík plienok nie je až tak originálne. A tak sú tu luxusne plienkové tortičky. Ak Petru Dedičovú, ich tvorkyňu, ľudia s nimi vidia sú v nemom úžase, lebo nevedia, čo to vlastne je. Zastavujú ju na ulici a pýtajú sa na zloženie. Myslia si, že sú to pečené torty a výrobok chcú dávať do chladničky. Nápady sú výhradne Petrine a všetko je vyrobené handmade. Stále sa snaží vymýšľať niečo nové a originálne. Dekorácie nakupuje na cestách po svete alebo si ich dáva posielať z Ameriky.

Výroba tortičky trvá približne 3 hodiny, niekedy menej a niekedy aj viac. Tortička obsahuje do 100 ks plienok. Mamička potiahne stužku a krásne rozbalí celu tortu. Plienky sú na sebe poukladané nie lepené. Len zviazané. Na konci je tortička z hygienických dôvodov zabalená do celofánu. Nie je to Petrina zárobková činnosť je to jej hobby a jej psychohygiéna. Stali sa hitom v Česko-Slovensku, no robia radosť aj po celej Európe. Ohlasy sú v globále 100% pozitívne. Pre krajšiu reprezentáciu mám na fotenie fotografku a k určitým témam a ročným obdobiam fotia torty profesionálne. Na krstiny či meniny. Vianoce a Veľkú Noc. Mikuláša či Valentína, alebo na svadobný stôl mladomanželom. Alebo len tak pre radosť. Či ako pozornosť pre mamičku od kolegov, rodiny či kamarátok.

plienkove torty Petra Dedicova 13plienkove torty Petra Dedicova 01 plienkove torty Petra Dedicova 05 plienkove torty Petra Dedicova 6 plienkove torty Petra Dedicova 04 plienkove torty Petra Dedicova 02 plienkove torty Petra Dedicova 03 plienkove torty Petra Dedicova 16 plienkove torty Petra Dedicova 18

Petra a jej luxusné plienkové torty

plienkove torty Petra Dedicova 06

Autorka plienkových tortičiek: Petra Dedičová

ZDIEĽAJ NA: